четвъртък, 28 април 2011 г.

Приемна грижа

Центърът за обществена подкрепа „Зора” - гр. Панагюрище старира информационна кампания по приемна грижа, в рамките на която ще бъдат проведени срещи по график във всички населени места в общината, както и в гр. Стрелча.

Виж повече тук.

вторник, 19 април 2011 г.

Награди на Национална мрежа за децата за принос към живота и благосъстоянието на българските деца


Първи Национални Награди "Златна ябълка"
Познавате обикновен човек, който ежедневно помага на децата? Знаете за училище, което се отнася към учениците си като към най-важното нещо? Живеете в град, в който основна ценност е безопасната среда за всички под 18 години?
Национална мрежа за децата създаде наградите “Златна ябълка”, за да насърчи всички организации и отделни личности, които допринасят за живота и благосъстоянието на българските деца.

 Официален сайт на наградите 1june.nmd.bg

понеделник, 11 април 2011 г.

Подбор на персонал за Дневен център за възрастни хора с увреждания в гр. Панагюрище

ОБЩИНА ПАНАГЮРИЩЕ, в партньорство с Фондация „СОЦИАЛНИ ПРАКТИКИ В ОБЩНОСТТА” – гр. Пазарджик, организира подбор за длъжностите:
  1. Директор 
  2. ПСИХОЛОГ 
  3. рехабилитатор
  4. трудотерапевт 
Срок за подаване на документите до 19.04.2011 г.

Виж обявата тук


Пресконференция по проект “Дневен център за възрастни хора с увреждания – гр. Панагюрище”


Кметът на община Панагюрище Георги Гергинеков връчи официално договора за безвъзмездна финансова помощ за реализацията на проект “Дневен център за възрастни хора с увреждания – гр. Панагюрище” на ръководителя на проекта. Специални гости бяха народният представител Никола Белишки, председателят на Общинския съвет в Панагюрище Филип Калбуров, заместник-областният управител на област Пазарджик Дафинка Семерджиева, директорът на Регионална дирекция “Социално подпомагане” – Пазарджик, Димитрия Гърдева и председателят на Фондация “Социални практики в общността” – Пазарджик, д-р Златка Ангелова, партньор по проект


Виж повече тук.

сряда, 6 април 2011 г.

Новини от Панагюрище

Стартира изпълнението на проект "Дневен център за възрастни хора с увреждания"  в гр. Панагюрище. Проектът се реализира от Община Панагюрище, в партньорство с Фондация „Социални практики в общността” – гр. Пазарджик. 
Виж Покана за пресконференция.

Translate

PAGE RANK Check tool

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service