понеделник, 5 януари 2015 г.

След Благотворителния Коледен Базар на ЦОП "Зора"

На 29.12.2014 год. екипът на Център за обществена подкрепа „Зора” - Панагюрище за поредна година организира Новогодишно тържество за децата, взели участие в изработването на изделия за традиционния Благотворителен Коледен Базар, който провежда Центъра. 

С много веселие, игри и все още с коледно настроение бе посрещнат Дядо Коледа на празничното детско парти, а децата получиха от добрия старец торбички с лакомства.

Благотворителният си Коледен Базар ЦОП „Зора” проведе на 22 и 23 декември 2014 г., който бе разположен на площад „20-ти Април” в сградата на ГУМ.

Тази година ЦОП „Зора” се включи в инициативата на БЧК за набиране финансови средства за нуждите на 22 годишната Паолина от гр. Панагюрище.

Тази години към благородната кауза на ЦОП, се присъедини и ЦНСТ „Павел Бобеков” - Панагюрище, като социална услуга, която също от 2014 г. се управлява от Фондация СПО.

Общата сума на събраните средства от базара възлиза на 202,00 лв. Сумата бе предоставена на 29.12.2014г. на г-жа П. Дундарова, представител на БЧК от Директора на услугите, г-жа Кр. Русинова.

Translate

PAGE RANK Check tool

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service