петък, 1 февруари 2019 г.

Споделени мигове в ЦНСТ - гр. Пещера с олимпийската медалистка Ренета Камберова


На 01.02.2019 г. гост в Център за настаняване от семеен тип в гр. Пещера бе олимпийска медалистка Ренета Камберова. За прекараното време с децата и екипа на ЦНСТ, спортиската сподели впечатленията си в пост в своя профил във Facebook.


"....Честно казано не знаех какво да очаквам, за съжаление съм гледала толкова ужасни неща по телевизията, че бях подготвена за всичко. Но още с влизането усетих топлината на това място. Посрещнаха ме директорката и останалите жени които се грижат за децата, а самите те бяха седнали на голяма маса. Носих със себе си лента и бухалки, и след като им се представих, демонстрирах умения с уредите Разбира се това съвсем разчупи обстановката и след минути вече гледахме съчетания по гимнастика, правихме мост, шпагати, колелета, разказвах им къде съм била по света, говорихме и говорихме за какво ли не... днес прекарах следобяда с едно голямо семейство. Те се обичат, подкрепят и си помагат...".


За децата, ползващи услугата ЦНСТ, управлявана от Фондация СПО, това бе вълнуваща и незабравима среща с едно от Златните момичета на художествената гимнастика.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

PAGE RANK Check tool

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service