четвъртък, 14 януари 2016 г.

Нова година - нова среща на групата за взаимопомощ на „Кандидат-осиновители, осиновители и осиновени хора”


На 12.01.2016г., в Център за обществена подкрепа “Зора“ се проведе първата за 2016 г. среща на сформираната през януари 2012 г. група за взаимопомощ на „Кандидат-осиновители, осиновители и осиновени хора”.

Напомняме, че сформирането на групата, бе с цел да се предостави защитено пространство и професионална подкрепа в посока споделяне и информиране на кандидат-осиновителите, осиновителите и осиновените хора, като участието в групата е на доброволен принцип.

Срещата протече под формата на дискусия между осиновители и кандидат–осиновители. Осиновителите споделиха своите лични истории, през какви етапи са преминали в процеса на осиновяване и какво са преживели. Чрез споделения си опит, те дадоха отговори на множеството въпроси вълнуващи кандидат-осиновителите.

В проведената в края на срещата анкета, участниците дадоха своите предложения относно честотата на срещите през годината и темите за обсъждане, както и заявка за срещи с външните експерти и специалисти в областта на осиновяването, които бихме могли да поканим на следващите срещи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

PAGE RANK Check tool

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service