понеделник, 19 декември 2016 г.

Благотворителен Коледен Базар 2016 на ЦОП "Зора"


От 19 до 23.12.2016 г. Център за обществена подкрепа „Зора” – Панагюрище открива станалия вече традиционен благотворителен Коледен базар 2016, който ще бъде разположен на площад „20-ти Април” в сградата на ГУМ (ТИЦ) и ще може да бъде посетен от гражданите всеки ден между 10:00 до 18:00 ч.

Тази година ЦОП «Зора» застава зад каузата да дари събраните средства от базара за нуждите на 12 годишния Павел от гр. Панагюрище.

На 23.12.2016 год. (петък) ЦОП „Зора” ще отвори врати за всички граждани, желаещи да го посетят и да се запознаят със спецификата на работа, видовете социални услуги предлагани на деца в риск и техните семейства, както и да се присъединят към организираното от екипа на Центъра Новогодишно тържество. В тази връзка бихме искали да поканим всички деца, потребители на социални услуги в Центъра и всички деца от общността, взели участие в изготвянето на изделия за традиционния Благотворителен Коледен Базар на Новогодишното ни тържество, което е с начало 15:00 ч. в сградата на ЦОП „Зора”, ул. „Кръстьо Гешанов” №5.

Заповядайте, заедно с усмивки и отворени сърца, да посрещнем настъпващите Коледни празници!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

PAGE RANK Check tool

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service