петък, 27 април 2018 г.

„Щъркелов ден“ в ЦОП „Зора“ - Панагюрище

Периода от 14.04.2018г. до 29.04.2018г. е обявен от Българската асоциация „Осиновени и Осиновители“ (БАОО) за отбелязване на „Щъркелов Ден“ – денят, в който детето среща своите родители. 

Във връзка с едно от най-важните събития, посветено на Осиновяването, на 27.04.2018г. от 17:00 часа в ЦОП „Зора“ - Панагюрище ще се проведе среща на групата за взаимопомощ на „Кандидат-осиновители, осиновители и осиновени хора“, която се разраства с всяка изминала година. 

На срещата ще присъства, в качеството си на гост – лектор, г-жа Гергана Богданова – член на БАОО. 

Целта на срещата е да бъде дадена повече яснота за т.н. „Щъркелов ден“, да се проведе дискусия на тема „Тайната на осиновяването“, както и да бъдат дадени отговори на актуални за родителите – осиновители въпроси. 

С популяризирането на този празник, посветен на Осиновяването, желанието ни е да насърчим родителите де не създават тайна на осиновяването и да говорят открито с децата си за техния произход и история. 

Ще се радваме ако имаме възможност и тази година заедно да помогнем на колкото се може повече деца и техните родители, да се почувстват щастливи и горди с осиновяването.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

PAGE RANK Check tool

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service