понеделник, 30 ноември 2015 г.

Двудневен семинар „Център за настаняване от семеен тип - между институцията и живота в общността“

На 25 и 26.112015 г. в се проведе двудневен семинар на тема „Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи и мултидисциплинарния подход в този процес”. Събитието се организира и реализира от Фондация „Социални практики в общността“, доставчик на социални услуги Център за обществена подкрепа „Зора” и Център за настаняване от семеен тип за деца/младежи „Павел Бобеков“ - гр. Панагюрище.

Гост-лектор на семинара бе г-жа Надежда Денева. Разгледани и дискутирани от участниците бяха темите „Как да махнем институцията от методиките?”, „Център за настаняване от семеен тип между институцията и живот в общността” и „Какво ни казва новата възрастова граница от 29 години?”.

В работната среща взеха участие представители на различни структури и организации на територията на община Панагюрище и не само, партньори на Фондация СПО при предоставяне на социалните услуги - експерти „Социални дейности” към ОА Панагюрище, ИДПС към РУП Панагюрище, Областният координатор на Национална мрежа за деца, Директорите и представители на ОУ “Проф. Марин Дринов“, СОУ „Нешо Бончев“, ОУ“ 20-ти април“, Управителят на ЦНСТДМ - Панагюрище и екипите на ЦОП „Зора“ и ЦНСТДМ „Павел Бобеков“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

PAGE RANK Check tool

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service