сряда, 29 април 2015 г.

Деца и младежи от ЦНСТ „Павел Бобеков“ участват в селекционен турнир по футбол

На 26 април 2015 г. в спортната зала в столичния квартал „Челопечене” четири от настанените в ЦНСТ „Павел Бобеков” деца и младежи, Милчо Петров, Венцислав Горанов, Марин Димитров и Пирин Върбанов, взеха участие в първият от поредица турнири, организиран от „Спортс Мениджмънт България” ЕООД, официален партньор на фондация Homeless World Cup за територията на България във връзка със селекцията на до осем младежи над 16 години, които да представят страната на следващия специфичен Мондиал в Амстердам (Холандия), който ще се проведе от 12 до 19 септември 2015 година.

В подготовката за престижното състезание в Холандия тази година ще участват играчи от градовете София, Варна, Пловдив, Стара Загора, Панагюрище, Брацигово, Лом и село Доганово. Кандидати за национални състезатели от гр. Панагюрище ще бъдат и младежите от ЦНСТ „Павел Бобеков“ гр. Панагюрище.


От началото на месец май „Спортс Мениджмънт България” ще им организира безплатни тренировки два пъти седмично по 90 минути под ръководството на квалифициран треньор и ще им осигури участие в максимум 10 квалификационни турнира за избор на представителен тим.


Следващият селекционен турнир, чиито организатор е „Спортс Мениджмънт България” ЕООД с Управител Виктор Кирков, ще се проведе на 10.05.2015г., отново в гр. София.

1 коментар:

  1. Профи кредит е намалена ставка
    Аз дава кредитите за интересуващите се от финансова помощ. Това е заем между отделни с прости условия и специфични за този факт някои разпоредби са направени за правилното провеждане на процедурата. Моят лихвен процент през времетраенето на заема е 3 % и погасяването се извършва на месечна база, ако всеки път, когато са заинтересовани, свържете се с мен чрез имейл: geogialuiza@gmail.com

    ОтговорИзтриване

Translate

PAGE RANK Check tool

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service